Sv.Lenart.jpg

Misel

Srečanje zakoncev jubilantov 2013

 

Na praznik SVETE DRUŽINE, 29. decembra 2013, so se pri sv. maši ob 1000, ki jo je daroval upokojeni g. nadškof dr. Franc Kramberger ob somaševanju g. župnika in naddekana Martina Bezgovška ter g. kaplana Sebastijana Valentana, srečali zakonski pari, ki so v letu 2013 obhajali okrogle obletnice poroke: 5., 10., 15., 20., 25.-srebrno, 30., 35., 40., 45., 50.-zlato in več. Zakonca Marija in Ivan Kurbus iz Sp. Porčiča sta obhajala biserno poroko – 60 let skupnega življenja.

Jubilanti so obnovili zakonske obljube in se zahvalili Bogu za vse prejete darove. Vsak par je ob tej priložnosti prejel tudi spominsko knjižico.

Po maši je sledilo prijetno druženje v Centru Slovenskih goric.

pari-2013

Zahvala gre vsem, ki ste bili vključeni v praznovanje jubilantov: g. nadškofu, pevcem, pevkam Društva upokojencev, turistični kmetiji Bunderla s sodelavkami, turistični kmetiji Kramberger, darovalcem vina, vsem muzikantom – sinovom jubilantov, občini Lenart za prostor v Centru Slov. goric in uslužbencem Centra.

 

Dobili smo slike srečanja zakoncev jubilantov. Dobite jih v župnijšču (cena 15 €).

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information