Sv.Lenart.jpg

Misel

Kolikor je visoko do neba, tako globoko je do človeka.

Mirko Božič

Oznanila

 

2. POSTNA - PAPEŠKA NEDELJA - 17. 3. 2019


 

V torek je praznik Sv. Jožefa, sv. maše bodo praznične. Na ta dan vstopimo v teden družine, ki se zaključi 25. marca na Gospodovo oznanjenje. Zaključek tega dne bo sv. maša s proslavo materinske in očetovske vsebine.

 

Sprejmite župnijski list, v katerem boste prebrali tudi utrinke iz seje Župnijskega pastoralnega sveta s poudarkom na nujnosti sodelovanja v župnijskem občestvu. Za gotovo boste srečali idejo za vaše možnosti.

 

Pevci Il Divji vabijo 6. aprila na koncert v športno dvorano gimnazije Antona Martina Slomška na Vrbanski ul. V Mariboru.

 

V nedeljo, na 3. postno nedeljo nas bo obiskal g. nadškof Cvikl skupaj z mladimi, tistimi iz Slovenije, ki so bili na srečanju s papežem Frančiškom v Panami. Ob 1000 uri bo slovesna sv. maša z sodelovanjem mladih, nato pa druženje.

 

Godujejo: jutri Edvard, v torek sv. Jožef, v sredo Klavdija, v četrtek Nikolaj, v petek Lea, v soboto Rebeka, v nedeljo bo 3. postna nedelja.

 

Jutri, v ponedeljek, 18. 3. 2019, bo ob 1400 uri pogreb + Marjana Gorjupa iz Zg. Žerjavc. Gospod, daj mu večni pokoj in večna luč naj mu sveti. 

 

 

 Sv. maše v prihajajočem tednu.

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information