Sv.Lenart.jpg

Misel

Srečanje evangelizatorjev ljubezni

Evangelizatorji ljubezni smo se v nedeljo 24. novembra  2013 srečali na že tradicionalnem srečanju v Slovenj Gradcu.  Kljub deževnemu vremenu se nas je zbralo skoraj štirideset. Najprej smo se dobili v Elizabetinem domu, kjer so nas domači bratje in sestre izredno gostoljubno pričakali. Sledilo je medsebojno spoznavanje udeležencev, najprej v parih, nato pa še s predstavitvijo drug drugega. Na  takšen način smo se v prijetnem vzdušju seznanjali drug z drugim, izvedeli veliko zanimivega, tkali nove vezi, si izmenjevali telefonske številke in si obljubili, da bomo molili drug za drugega.

 dsci0006

Sledil je slikovit  prikaz samih  začetkov Evangalizatorjev ljubezni in dosedanji razvoj. Vsi pričevalci, v odsotnosti Janje, so to bili Alenka, Damjan, Sanja in Ingrid, so vsak na svoj zanimiv način opisali svoje izkušnje. Pozdravil, nas je tudi duhovni spremljevalec, tamkajšnji župnik, Simon Potnik. Po veseli pesmi in prigrizku smo se odpravili v cerkev Sv. Elizabete. Najprej smo imeli duhovno bogato uro slavljenja, kjer je posamezne pesmi izredno doživeto povezovala Ingrid, medtem pa je bila vseskozi tudi možnost za Sveto spoved. Sledila je Sveta maša kot vrh našega srečanja saj smo dobili nove člane, ki so prvič sprejeli knjižico duhovnih vaj, nekaj dosedanjih  pa je prejeli tudi drugo knjižico duhovnih vaj.

dsci0012

Srečanje smo zaokrožili še s pogostitvijo in obeležitvijo rojstnega dneva naše drage Alenke.

Polni prijetnih vtisov smo se poslovili od naših gostiteljev, že v pričakovanju naših prihodnjih snidenj.

Darko

Več fotografij pa si lahko pogledate v Galeriji.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information