Sv.Lenart.jpg

Misel

Človek je kot zrno riža, ki se kuha v loncu: včasih na površini, včasih na dnu.

madžarski pregovor

Statistika za leto 2018

 

STATISTIKA ZA LETO 2018

 

Krstov je bilo 40 - 21 deklic in 19 fantkov.

 

Porok je bilo 10.

 

Cerkvenih pogrebov je bilo 36. Najstarejša ženska je bila Ljudmila Kegl iz Žic, stara 97 leti in najstarejši moški je bil Karl Purgaj iz Jurovske ceste, star 89 let.

 

Sv. obhajil je bilo razdeljenih 23 600.

 

Bogu hvala za vse skupine, ki zavzeto delujete v naši župniji: katehistinje in katehet, dve zakonski skupini, Prenova v Duhu, Molitvena skupina za duhovne poklice, Karitas, Skavti, Moška skupina, Ministrantje, pevska zbora z organistinjami in organistom, kakor tudi ŽPS, gospodarski svet, skupina drvarjev in mnogi posamezniki, ki redno čistite in krasite ter tiste, ki ustvarjate posebne aranžmaje in tisti tihi sodelavci vsak s svojo zadolžitvijo pri vzdrževanju zvonov, okolice s košenjem in čiščenjem, kakor tudi zunanjim sodelavcem ob obnovi. Posebej se zahvaljujemo Bogu za g. Nadškofa Franca, ki nas tolikokrat bogato nahrani z Božjo Besedo. Zahvala tudi g. kaplanu Marjanu. Zahvaljujmo se Bogu za sv. misijon in da smo lepo obhajali 500 letnico naše cerkve. Bogu hvala za vas dobrotnike in tiste sodelavce, ki na različne načine pomagate in oblikujete podobo našega župnijskega življenja. Naj vas tudi v tem letu Bog blagoslavlja, vas, vsako družino posebej in celo župnijo, posebej še naj bodo deležni božje pomoči naši bolni, morda osamljeni, da bi se mogli vključiti in doživljati vrednost svojega življenja.

 

Srečno novo leto.  

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information