Sv.Lenart.jpg

Misel

Ko bi govoril človeške in angelske jezike, ljubezni pa bi ne imel, sem postal brneč bron ali zveneče cimbale.
In ko bi imel dar preroštva in ko bi poznal vse skrivnosti in imel vse spoznanje in ko bi imel vso vero, da bi gore prestavljal, ljubezni pa bi ne imel, nisem nič.

Sklepi zadnje seje ŽPS, 12. 11. 2019

 

 

SKLEPI ŽUPNIJSKEGA PASTORALNEGA SVETA PO SEJI 12. 11. 2019

 

 

Sklep 1: Člani ŽPS smo soglasno potrdili zapisnik 21. redne seje ŽPS.

 

Sklep 2: Miklavževanje bo v nedeljo 8. 12. 2019 med sveto mašo ob 1000. Starši morajo otroke prijaviti za prejem darila. Soudeležba staršev pri paketu so prostovoljni prispevki. Nabirka pri maši bo prav tako namenjena za pokritje stroškov paketov.

 

Sklep 3: Za sestavo Miklavževega paketa bo Miklavžu pomagala skupina staršev. Skupaj z g. župnikom bo določila vsebino in vrednost paketa.

 

Sklep 4: Priprava na Božič bo potekala od 20. do 22. decembra 2019. Kot gosta se povabi enega od duhovnikov, ki nimajo svoje župnije. Vabilo je sprejel p. Marjan Kokalj.

 

Sklep 5: Letos bo ponovno uveden blagoslov hiš ob novem letu. Blagoslov bo opravil g. župnik na osnovi prijavnic. Naredi se okviren razpored po naseljih.

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information